Ако някога сте имали интерес към търговия с криптовалута, волатилността не би трябвало да ви изненадва в ни най-малката степен. На този пазар само момент отделя ослепителни успехи от абсурдни провали. Докато мнозина смятат, че това е сериозен проблем, това не обезсърчава други играчи да правят огромни инвестиции в този момент. Някои обаче решават да приемат и разберат волатилността, вместо да я гледат като неизбежно зло.

RIALTO.AI – е платформа за “арбитраж, създаване на пазари и прогнозиране” и позволява на търговците да се възползват пряко от волатилността. Тъй като печалбите идват от арбитраж, колкото по-големи са разликите между различните борси, толкова по-голяма е печалбата.

Основните алгоритми, засвидетелствани от екипа от експерти по обработка на сигнали, икономисти и изследователи на данни, установяват най-незначителните колебания на цените, които предизвикват верижни сделки, включващи множество криптопериоди. Това ефективно означава, че пазарът се наблюдава 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, като се оптимизират потенциалните печалби.

Друг бонус е специален AI за търговия, създаден от екипа. Този самообучаващ се бот е предназначен за проследяване на транзакции и конкретни адреси, за да се предвидят големи промени в пазара. Само това може да направи платформата изключително привлекателна за крипто търговци.

Leave a comment